TRINE HEDEGAARD |

TRINE HEDEGAARD

Slow Down - Feel More

Contemplation Corner

Søndag kl. 13:00 - 14:15

Yin Yoga

Undervises på dansk

Egnet for alle niveauer

 

Vi løber stærkere og stærkere, og selv om vi er passionerede omkring det, vi laver, så sætter det sig i kroppen. Det påvirker vores biorytmer, vores hjerterytme, fordøjelse, søvnmønstre og hormoner.

Her kommer vores yogapraksis ind. Vi får redskaberne til at komme ned i gear og med øvelse kan vi lære at mestre kunsten at slappe af og få helt ro i både hoved og krop.

På workshoppen skal vi arbejde med åndedrættet, træne vores sanseapparat med blide rytmiske SATYA bevægelser (Sensory Awareness Training for Yoga Attunement), kombineret med Yin og Slowflow Yoga.

Om Trine:

Passioneret yogini med speciale i Yin & Slowflow Yoga og Mindfulness meditation (ERYT-500).

Trines hovedlærer gennem de sidste 10 år er amerikanske Sarah Powers, som hun har studeret 1000+ timer med. Som den eneste i Skandinavien er Trine endorsed af Sarah som Insight Yoga lærer med speciale i Yin Yoga, Slowflow Yoga, Mindfulness Meditation og de indre transformationsprocesser, som yoga tager os på.

Derudover har hun også studeret anatomi med Paul Grilley og hun har lært at læse kroppe og deres forskellige behov gennem sine intensive studier (1000+ timer) med Tias Little, fordi han har en eminint forståelse for yogaens mange lag og anatomi i bevægelse.

Trine er en erfaren og meget vellidt underviser. I sin undervisning inddrager hun både indre og ydre allignment cues for dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære.

Trine ser yogamåtten og meditationspuden som et yoga-lab, hvor vi kan blive styrket fysisk og mentalt og få en dybere selvindsigt.

Hun har undervist i yoga & meditation siden 2007, og hun har mere end 3000+ timers yogauddannelse med i baggagen.

Læs mere om Trine på hendes hjemmeside og på facebook