SISSE SIEGUMFELDT |

SISSE SIEGUMFELDT

Gruppe- og Partnerøvelser for børn 10+ og deres forældre

Kids Corner

Søndag kl. 14:00 - 14:45

Undervises på dansk

Aldersgruppe: fra 10 og op

I selskab med voksen: Ja

 

I denne workshop skal vi lave gruppeøvelser: vi dykker dybt ned i sanserne i meditative lege, vi laver partnerøvelser med berøring og ord, gruppemassageøvelser, tillidsøvelser, fælles flyveøvelser, koncentrationsøvelser, gruppeformationer, nem acroyoga og meget mere. Forudsætninger er: et åbent sind og hjerte. Børn kan deltage alene, men deres voksne er meget velkomne også. Øvelserne er udviklet til forløb med store børn, men er også fantastiske til voksne og oplagte at bruge på retreats, i meditationsgrupper eller andre steder hvor man arbejder med gruppedynamik og ønsker fortrolighed og tilid i en gruppe. Yoga i mødet med andre rummer muligheden for at opleve det universelt menneskelige i den anden og i os selv, og så er man ikke længere en prik i universet, men Universet selv.

 

Om Sisse:

Gennem de sidste 18 år er yoga i høj grad blevet den røde tråd i mit liv. Min kilde til glæde og energi når himlen er blå, og mit holdepunkt og anker når stormen suser. De sidte 14 år har jeg undervist på fuld tid og min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga så enhver kan forstå det.

BørneYogaen har været med hele vejen og jeg har undervist tusindvis af børn og hundredevis af pædagoger og skolelærere i BørneYoga. Jeg har også undervist over 20 retreats hvor gruppedynamik og tillid er nøgleord.

Sisse Siegumfeldt er indehaver af Blå himmel Yoga på Østerbro hvor børn og voksne nyder godt af yogaens glæder. Hun er desuden forfatter til bøgerne: "Yoga - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind", og "Yoga for børn - og deres voksne", begge fra Gyldendal. Hun underviser på dansk og engelsk efter behov.

Læs mere om Sisse.