PLANLÆG DIN FESTIVAL |

PLANLÆG DIN FESTIVAL

På vores blog uploades der løbende en række forslag til guides, alt efter om du er den sensitive type, asana junkien, den funky flowy type osv. I alt har vi opdigtet 8 forskellige typer. Måske du kan genkende dig selv i én eller flere af dem og bruge vores guides som fundament for din planlægning.

Under Program 2018 finder du Program PDF’er for henholdsvis fredag, lørdag og søndag. Alle workshop-titler på disse PDF’er har et link til en underviser profil, hvor du både kan læse en kort beskrivelse af både workshoppen og underviseren. Vi håber det kan hjælpe dig med at afgøre om workshoppen falder i din smag.

Under Program 2018 finder du ligeledes et link til en printvenlig version af yoga festival programmet. Det er til dig der har brug for at sidde med et stykke papir og en overstregningspen når du planlægger din festival.

Under menupunktet “PRAKTISK” på vores hjemmeside finder du desuden en række informationer om hvordan du får dit armbånd, hvornår festival pladsen er åben, om børn skal have billet, om du skal have din egen yogamåtte med osv.

Hvis du ikke er typen der planlægger på forhånd, kan du på selve festivalpladsen finde nogle store program bannere, så du kan holde styr på hvilke workshops der er i hvilke telte hvornår.

 

I 2017 indgik vi samarbejde med Dansk Vegetarisk Forening om at skabe en fælles festival med fokus på bæredygtig livsstil. Hvis du vil læse mere om programmet for Vegetarisk Festival anbefaler vi at du besøger deres hjemmeside.