LAILA TORSHEIM |

LAILA TORSHEIM

Yoga for kvinder

Contemplation Corner

Lørdag kl. 11:15 - 12:15

Foredrag

Undervises på dansk

Egnet for alle niveauer

 

Hvad er yoga for kvinder? Og hvorfor er det relevant at beskæftige sig med i dag? Hvad er det mest essentielle at forholde sig til når vi taler yoga for kvinder? Og hvorfor er det essentielt at forstå sin cykliske natur som kvindelig yogaudøver?

Yogaens lære er dybest set køns- og tidsløs, men de fleste yogatraditioner er skabt af mænd til mænd. Dog er de fleste yogaudøvere og yogalærere i Danmark i dag kvinder. Kvinders kroppe, energi og hormonsystem er grundlæggende anderledes end mænds: en livmoder, en cyklisk natur, bryster, overgangsalder, fødsler og menstruation for bare at nævne et par ting. Glæd dig til at lytte og være med!

 

Om Laila:

Laila Tórsheim er cand. mag. i psykologi og yogalærer med speciale i yoga for kvinder. Hun er leder af Shakti uddannelsen som er Danmarks eneste videreuddannelse i yoga for kvinder og leder af Yogakompagniet som tilbyder yoga til kvinder i forskellige faser af livet. Hun er som den første herhjemme uddannet Menstrual Health Facilitator, og har i en årrække uddannet kvinder i de fysiske, psykiske og spirituelle lag af at arbejde med sin cyklus.

Læs mere om Laila