FIE SOMMER |

FIE SOMMER

Den perfekte krop er en saga blot

Sharing Space

Lørdag kl. 10:00 - 11:30

Talk

Undervises på dansk

Egnet for alle niveauer

Lyden af et bedre liv - talkshowet er et undersøgende samtalemagasin om livsfilosofi. Vært, Mannah Guldager, er ikke bleg for at gå planken ud, når hun spørger sig vej igennem til tilværelsens lærerige steder. Det er lattermildt, bevægende og udstyrer lytteren med nye opmuntrende perspektiver.

Lyden af et bedre liv besøg af 3 kvinder der har deres "Nej tak" til et dominerende skønhedsideal til fælles. De bruger de sociale medier til at fortælle nye historier om det essentielle i livet. Det handler om kroppen - og om så meget mere!

Gæsterne er:

Fie Sommer

Selvkærligheds Coach og medvirkende i “De perfekte piger” på DR3, er færdig med at bukke under for presset om at skulle leve op til skønhedsidealet og bruger intuitiv bevægelse og meditation for at blive gode venner med sin krop og kerne.

Læs mere om Fie.


Avalon Khan

Love Leader, hjertebusiness mentor og livsnyder. Hjælper kvinder til at huske deres værd og mission i verden.

Læs mere om Avalon på hendes hjemmeside og på instagram.

Journalist, anmelder og kropsaktivist, der bruger sig selv og sin krop for budskabet om, at der skal være plads til alle."
Læs mere om Ida.

 

“Elsk dig selv” - fra præstationsræs til selvkærlighed

Contemplation Corner

Søndag kl. 11:30 - 12:30

Foredrag

Undervises på dansk

Egnet for alle niveauer

Hej kære Du. Du er hermed inviteret til en åben og ærlig snak lige fra hjertet om selvkærlighed, drømmelivet, idealet, kønsnormer, livsnormer, krop og præstationspres.

Mange år har jeg brugt på at leve et liv totalt disconnectet fra min kerne. Jeg brugte en masse tid på at prøve at leve op til det ideal jeg blev præsenteret for dagligt. Jeg følte aldrig at jeg kunne præstere godt nok og var min egen værste fjende.

“Burde”, “skulle” og “bør” var de ord og opfattelser der prægede min hverdag og gjorde den til et stort ræs uden ende. Jeg løb så stærkt, at jeg til sidst kollapsede.

Jeg har nu forstået, at livet ikke handler om hvad jeg præsterer. Livet handler ikke om, hvorvidt jeg lever op til nogle eksterne forventninger omkring, hvordan mit liv skal og bør være.

Jeg har det her liv, lige nu, med den historie jeg har og den krop jeg har og jeg vil FOR FILAN gøre det til min egen drømmefest af et liv!

Jeg er blevet min egen bedste ven og det her venskab lægger bare et helt ubeskriveligt godt grundlag for mit liv.

I min hverdag connecter jeg dagligt med SÅ mange mennesker derude, der er mega hårde mod sig selv. Mange af dem er ikke glade og deres liv en evig kamp.

Hvorfor er vi så hårde ved os selv? Hvorfor føler vi os ikke gode nok? Hvordan kan vi invitere mere glæde og kærlighed ind i vores liv?

Mit hjerte brænder for, at få dig til at se hvor fantastisk du er og hvor MEGA OPTUR et liv du kan leve, hvis du tør tillade dig selv det.

Jeg vil i min hjertesnak dele min rejse, komme ind på hvordan jeg er blevet bedste venner med mig selv og hvilke værktøjer jeg har brugt. Jeg glæder mig til at møde dig!

 

Om Fie:

Kærlighedskvinde❤ og Barfodskriger🌳 med en Hjertemission om at inspirere dig til at elske din kerne💕

Måske du har fulgt min rejse i “De Perfekte Piger” på DR3, hvor jeg én gang for alle gør op med følelsen af, at skulle være perfekt og leve op til skønheds og livs-idealet. Siden optagelserne er min rejse til mit indre fortsat med fuld hjerte-speed. Jeg er konstant igang med at udforske; Hvor meget mig-selv kan jeg være? Hvor meget kan jeg hvile i min kerne?

Min hverdag bruger jeg på at dele mig selv og min historie. Jeg tror på at der er stor værdi i at dele sårbart og ærligt. Jeg holder workshops og foredrag omkring selvkærlighed og præstationspræs og er involveret i projekter der understøtter mit budskab.

Jeg deler også mit liv, mine “grimme” dancemoves, min rejse og mine erkendelser på min Instagram profil i håb om at kunne inspirere til mere sårbarhed, ærlighed og ægthed på de sociale medier.

Jeg er desuden uddannet Life-coach og har enkelte en-til-en sessioner og er desuden igang med at uddanne mig til meditationslærer.

 

Læs mere om Fie.