DITTE BYKÆRHOLM NIELSEN |

DITTE BYKÆRHOLM NIELSEN

Introduktion to Bowspring – postmoderne yoga

Radiant Room

Lørdag kl. 10:15 - 11:15

Bowspring

Undervises på engelsk

Egnet for alle niveauer

Bliv mere mindfuld i din hverdag og optimer din kropsholdning og bevægelsesmønstre gennem den nye og unikke træningsform Bowspring. Bowspring arbejder på en gang med at skabe funktionel alignment og bevægelsemønstre, højne din evne til at være mindful.

Bowspring er en sjov, mindful og dynamisk træning af krop og sind, der på en gang fokuserer på sensitivitet og styrke, ensartet spænding af kroppen i alle stillinger og blødhed og åbenhed Når man bowspring kan man ikke undgå at blive mere bevidst om dig selv og dine automatiske mønstre i krop og sind. I bowspring oplever man sig let og flydende, fordi hele kroppen inviteres til at hjælpe til. Vi bevæger os i alle retninger på og uden for måtten og i stillinger du aldrig har prøvet før.

Fokuseret og mindful i kroppen

Grand Gathering

Søndag kl. 9:00 - 10:30

Bowspring

Undervises på engelsk

Egnet for alle niveauer

Land mindfuldt i kroppen og træn dig selv i at være bevidst om hele din krop i alt hvad du gør.

Gennem langsomme flydende sekvenser af bowspringstillinger inviteres du til at øge din evne til at være bevidst i kroppen i rummet. Du vil øge din sensitivitet og vågenhed i din sansning af din kroppen i bevægelser. Alle dele af din krop vil blive trænet, da bowspring lærer dig at holde fokus på og tone hele kroppen ligeligt i alle bevægelser og positioner. Du vil opleve din krop som et samarbejdende hele, der let og flydende bevæger sig i alle retninger fra stående, balancerende, knælende, siddende, alle fire og lignende.

Om bowspring:

Bowspring inviterer til høj grad af selvobservation. I praksissen inviteres du til at blive bevidst om dine ubevidste kropslige vaner og tendenser, og du vil blive præsenteret for nye og anderledes bevægelsesmønstre, der på sigt støtter din krop i at hele skader, undgå skader og at bevæge sig med lethed og frihed som da vi var børn.

I den fysisk/mentale træningsform Bowspring arbejder vi med at aktivere hele kroppen på samme tid. Du vil opleve at bruge muskler og fascia som du vanemæssigt ikke bruger. Du vil få tonet dig bindevæv i hele kroppen, som holder dine knogler i en sund og fri kropsholdning. Der fokuseres ikke på stræk, men på at blødgøre og åbne kroppen ved at skabe forbindelse mellem musklerne med et sundt blødt og stærkt væv.

Bowspring er ideelt for alle typer af sportsudøvere, folk med ryg problemer, folk med siddende kontorarbejde, travle mennesker, ældre, folk der ønsker en bedre kropsholding, m.fl.

Om Ditte:

Ditte er en af Danmark mest erfarne bowspring undervisere og er kendt for sin sensitivitet, hjerteorienterede nærvær og præcises og detaljerige instruktioner.

Hun har til dagligt offentlige bowspringklasser i yoga- og træningsstudier, samt hos fysioterapeuter i København. Derudover laver Ditte workshops, uddannelser, enetimer, kurser og retreats i bowspring, Bowstorative, meditation og hjertekontakt.

Ditte har beskæftiget sig med undervisning, pædagogik og psykologi de seneste 25 år, og har en baggrund som skolelærer. I sin undervisning bruger hun blandt andet sine egne erfaringer med yoga, bowspring og meditation, som en uvurderlig hjælp i arbejdet med angst og posttraumatisk stress, og til at vende tilbage i både en sund og stærk krop og sind.

Læs mere om Ditte på hendes hjemmeside og på facebook.