CHARLOTTE BOM |

CHARLOTTE BOM

Yoga for hele Familien

Kids Corner

Lørdag kl. 12:45 - 13:30

Undervises på dansk

Aldersgruppe: fra 6 år og op

I selskab med voksen: Ja

Yoga med familien er en fantastik tid at have sammen. På familieyoga workshoppen leger vi med yogaen. Det er autentisk yoga med afstemt sværhedsgrad, så det er muligt at have børn i forskellige aldre med på dette hold dog er dette hold fra 5 år og op. 

Familieyoga er en opdagelsesrejse indad i os selv og samtidig til vores fællesskab med vores nære. 

I hverdagen har vi mange gøremål hver for sig og nogen gange går det lidt hurtigt. Når vi laver familie yoga er det tid til at være sammen på en dejligt og nærende made, mens vi også finder vores eget rum. 

Yoga er sundhed og velvære, både fysisk og psykisk og for hele familien. 

Børn elsker at lave yoga med de voksne i deres liv. Og hvad er mere nærliggende end at lave yoga sammen med sit barn eller børn.

Familieyoga er en skøn tid og måde at være sammen på.

 

Om Charlotte:

Charlotte Bom forfatter til bogen Yoga for hele familien samt Børnenes Chakra yogabog er indehaver af Yogahjørnet hvor du finder yoga for alle aldre. Her er yoga for mødre med babyer, Mini og Maxi hold fra 4 år og op og for Tweens og Teens samt alle stilarter for voksne. Begynder som trænede. Yogahjørnet med Charlotte ved roret afholder løbende kurser Familie yoga, Yoga ferier samt uddannelser i Børne og familie Yoga.

Charlotte er yogalærer, Gong mester og Gong terapeut. Charlotte har Copenhagen Gong Center der er showroom og Paiste Gongs impotør.  Charlotte forstå at spille Gongs så kroppen synger og transformermeres.

Charlotte og Yogahjørnet har været med på Festivalen alle årene med deres levende bod hvor det er små yoga workshops hele weekenden - Kom forbi og hils på.

Læs mere om Charlotte.